Leder du efter unikt ikke-giftigt og økologisk legetøj online? Den perfekte gave? Så er der efterhånden kommet et større udvalg, også flere innovative og sjove ting, bl.a. kan nu også finde både økologiske babyflasker, madkasser og babyartikler. Pædagogisk, pænt produceret og økologisk legetøj.

Men hvor meget er det er både 100% økologisk og genanvendeligt, og ikke giftig for vores miljø, eller genanvendeligt?

De fleste af produkterne som slår sig op på at være økologiske, behøver ikke nødvendigvis være genanvendelige eller specielt miljøvenlige – f.eks. al plastik kræver en del forarbejdning og energi inden produktet står som færdig produceret. Men selvfølgelig vil processen ved økologisk legetøj ofte være bedre for både miljø og specielt børn, end produkter der ikke er økologiske.

Økologisk legetøj til den næste miljøbevidste generation

Vi ønsker jo alle, at tilbyde vores børn et indlysende alternativ til produkter af ringere kvalitet, der er produceret under tvivlsomme forhold. Det bedste for den næste miljøbevidste generation.

Vi vil gøre det så let som muligt at finde godt økologisk legetøj, og vi har i den sammenhæng, fundet et godt økologisk legetøj, der er både sjovt, lærerigt, motorisk udviklende og er 100% naturligt og økologisk. Et af de bedste på markedet, nemlig PlayMais.

Playmais

PlayMais

PlayMais® er et helt naturligt legetøj, der er 100% økologisk bionedbrydeligt og som ikke påvirker miljøet. Det er lavet af majsgryn og vand og farvet med naturlig madfarve.

  • PlayMais stikker ved bare at få det lidt fugtigt med vand
  • PlayMais er let at forme med fingrene
  • PlayMais fremmer fine motoriske evner
  • PlayMais fremmer kreativitet
  • PlayMais hjælper med udviklingen af ​​børn
  • PlayMais med høj uddannelsesværdi
  • PlayMais er et naturligt produkt, der er let på miljøet
  • PlayMais – det er bare sjovt
  • Fugt, sæt den sammen, form den

PlayMais® er let at forme på enhver tænkelig måde; bare klip, rull og klem. At gøre den fugtig med lidt vand vil ikke kun lade den klæbe til hinanden, men på en lang række overflader som papir, pap, glas og blomsterpotter.

PlayMais er fremstillet i Tyskland. PlayMais er stolt af at fortsætte med at trodsige alle globale trends ved at udvikle og fremstille PlayMais i Tyskland – En sjældenhed, når man ser på det legetøj, der findes på markedet. For PlayMais er miljøvenlige ikke kun en teori, men en realitet – da de sætter standarderne for intelligent brug af vores planeters ressourcer.

Legetøj af majs

Når de laver PlayMais, bruger de majsgryn fra hele majskernen og skærer det høje energiforbrugende trin til at adskille stivelse ud. Fra kultivering af økologiske majs til PlayMais, da genbruges de resterende rester (affald fra produktionen) af organiske stoffer, som majsskaller, til brændstof til biogasstationer.

Vores majs dyrkes tæt på forarbejdningsstedet, dvs. der er minimal transport. Alt organisk stof, der ikke bruges i produktionsprocessen, bruges som brændstof til virksomhedens biogasstation, som igen leverer elektricitet, opvarmning og afkøling til lokalerne. Rester fra biogasstationen bruges igen som basis for gødning, der bruges på markerne til den næste sæson majs. Dette genstarter cyklussen. På denne måde holdes brugen af ​​ikke-vedvarende energikilder til et minimum. De majs, der bruges til PlayMais, dyrkes rent til industriel brug. Vi bruger ikke mad eller foder majs i vores produkter.

PlayMais® er en sand all-rounder. Det kan formes, klemmes, klippes og rulles for at danne enhver tænkelig form. Derudover klæber det sig til papir, pap, glas og andre overflader for ubegrænset kreativ sjov!

PlayMais kan købes ved BabyKidz.dk

bio_degradable

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *